Gieterse Punter Bonanza komt er weer aan!

En ook al weet de organisatie de route nog niet precies voor deze tocht, zeker is dat de Bonanza dit keer in Friesland zal zijn: een puntertocht langs prachtige plaatsen.De Gieterse Punter Bonanza is dit jaar op 9, 10 en 11 juni en vertrekpunt is Giethoorn. Het eindpunt zal ergens in Friesland zijn (de punters zullen worden terug gesleept). Kosten voor deelname is 100,00 euro per punter plus 125,00 euro per bemanningslid.

De Punter Bonanza is een wedstrijd voor iedereen die een zeilpunter heeft (of er één kan lenen). Waar mogelijk zal het parcours zeilend worden afgelegd. Bijzonder is daarbij dat het de organisatie niet gaat om de snelheid. Tijdens de driedaagse wedstrijd zullen de teams diverse opdrachten moeten uitvoeren waardoor niet de snelheid, maar behendigheid, listigheid en teamspirit van doorslaggevend belang zullen zijn om kans te maken op de overwinning.

Het maximale aantal punters is voor 2017 vastgesteld op 25. Het zou maar zo kunnen dat de inschrijving snel vol is, maar zoals afgesproken krijgen de deelnemer van de Punter Bonanza 2015 voorrang bij de inschrijving voor 2017. Dit wil niet zeggen dat je als nieuweling niet mee kunt doen. Ben je geïnteresseerd? Laat het ons dan even weten. Vul het interesse formulier in via deze link! Inschrijven kan nog steeds..