Editie 2021

Voor alle Bonanzisten:

Beste punter liefhebbers,

Het ziet er nog niet zo goed uit. Het jaar 2021 komt maar langzaam op gang en het is nog steeds de vraag wanneer de lockdown kan worden versoepeld of de terrassen weer open kunnen. In dit licht heeft de Bonanza commissie moeten besluiten om de tocht, die gepland stond op 4, 5, 6 juni, af te blazen. Hoewel we afgelopen winter al een fantastische route hebben uitgestippeld en veel prachtige plannen hebben gemaakt, is het nu nog te onzeker of we een dergelijk evenement kunnen of mogen organiseren.

Maarrrrrr……

Hou zaterdag 5 juni nog even vrij in je agenda. Want het moet wel heel erg gek lopen, wil ons Plan B ook niet door gaan. Het moet toch mogelijk zijn om in ieder geval op één dag een tocht te maken in de zeilpunter?

Start en finish op het Bovenwiede in je eigen (gekochte, gehuurde of geleende) zeilpunter? Welnu, beste mensen: op zaterdag 5 juni 2021 organiseert de Bonanza commissie de eerste “Minstens Elf Meren Tocht“.

Een avontuurlijke zeiltocht over de prachtige meren in onze omgeving. Met natuurlijk de altijd verrassende ‘Bonanza-twist’. Zet je schrap voor prachtig vaarwater, uitdagende zoektochten, onmogelijke opdrachten, culinaire hoogstandjes en nog veel meer. Zeilen op golven van ultiem geluk: dat wordt de “Minstens Elf Meren Tocht 2021”.

Hou ons in de gaten!
De Bonanza Commissie

Thoni – Feiko – Jacco – Ewout